innostuksesta

innostuksesta

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Innostuksen takana


Muutamia blogeja selaillessani panin merkille, että osa kirjoittajista esittelee itsensä. Nuo esittelyt olivat minusta kivoja. Esittelyn luettua tuli tunne, että kirjoittajan tuntisi jollakin tasolla ja tekstit aukesivat eri tavalla. Siispä ajattelin nyt kertoa hieman itsestäni.


Olen 1-vuotiaan kerkiäväisen taaperon äiti. Olen lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta ja nyt asun perheeni kanssa Vaasassa. Ostimme keväällä 2014 täältä vanhan rintamamiestalon, johon suunnittelemme remonttia. Tästä luultavasti elämäni isoimmasta projektista tulette varmasti kuulemaan vielä monet kerrat. Talomme tulee kokemaan todellisen muodon muutoksen, koska kaikki pinnat tulee käydä läpi. Aika näyttää, kuinka pitkä projekti tästä tuleekaan. Omakotitalollisten mukaan - ikuinen. 


Ikuiseksi projektiksi toivon mieluummin tulevan liiton. Sillä ensi kesänä sanomme mieheni kanssa tahdon. Tämä tulee varmasti jossain vaiheessa näkymään täällä myös, erilaisina koristeluaskartelu-päivityksinä yms. Toivottavasti nämä projektit tulevat hyvissä ajoin valmiiksi, eivätkä jäisi kesken. Seuraaviin häihini, toivottavasti niitä en tarvitse. Tavoitteenani, kun olisi vain kerran mennä naimisiin.


Seuraava vuosi kuluu remontin ja häiden suunnittelun ohella myös koulunpenkillä. Olen opiskellut hoitoalaa ja menen jatkamaan syksyllä opintoja. Eikä tässä vielä kaikki. Aloitan ihanien lastenvaatteiden uutena myyntiesittelijänä!


Syksyä odotankin jo innostunein ja kauhun sekaisin tuntein. Olen tottunut, että minulla on aina monta rautaa tulessa.  Toivottavasti jaksan jatkossa samaan tapaan näiden lisäksi myös harrastuksiani, joihin kuuluu: leivonta, puutarhatouhut, keramiikka, teatteri… sekä uutena tämä bloggaaminen!


Nyt jatkan pohtimista, että minkä keskeneräisen projektin tekisin ensimmäisenä valmiiksi. Eikä muuten ole mikään helppo homma, sillä vaihtoehtoja on useampi kuin yksi! Toivottavasti seuraava postaukseni kertoisi jo jostain niistä. :)

-Milla 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti