innostuksesta

innostuksesta

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kesän sisustusvinkki


 
 Pieni lintu-blogissa on meneillään sisustuskilpailu. Ajattelin osallistua, sillä voitin juuri tänään eräässä arvonnassa ja minulla on nyt niin onnekas olo! Normaalisti en voita ikinä mitään. Liekö viikon aikana rikki menneillä laseilla jotain vaikutusta. :)


Tehtävänä on kertoa omassa postauksessa kesän paras sisustusvinkki. Minun kesän paras sisustusvinkki on kirppislöydöt. Kesät ovat kirpputorien parasta aikaa! Monilla paikkakunnilla järjestetään mahtavia rompetoreja ja peräkonttikirppiksiä! Ihania peruskirpputoreja unohtamatta. Myös facebookin kirpputorit ovat mainio tapa tehdä löytöjä. Tässä muutama kuva minun tekemistä löydöistä. Kaikki eivät ole kesän aikana löytyneitä, mutta ihania löytöjä kuitenkin!


Tämän kilpailun ovat järjestäneet yhteistyössä cuponation.fi sekä Pieni lintu -blogi. 

         

    

 

4 kommenttia:

 1. Ihana kokoelma vanhoja purnukoita sinulla. Ja kiva uusi blogituttavuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen vasta-alkaja, joten saas nähdä mitä tästä tulee. Kunpa pian oppisi tätä käyttämään. :)

   Poista
 2. Ihana tuo vaatekaappi! Voi kun tuollaisen vielä löytäisi joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kieltämättä ihana löytö! Työtähän siinä oli, mutta oli se sen arvoista. Minusta tuo haitariovi tuo siihen oman lisäihanuutensa. Itsellä on vielä monta ihanuutta ostoslistalla, mitkä olisi mukava joksus löytää. Mutta täytynee tehdä nuo kellarin kymmenet projektit loppuun ennen kuin haalii lisää. :)

   Poista